Greek Beauty Bloggers Event @ Le Tif

Γεια σας κορίτσια!! Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε μια πανέμορφη άνοιξη και έναν χαρούμενο Μάρτιο!!

Σήμερα θα σας μιλήσω για το πώς περάσαμε η Έλενα και εγώ, παρέα με άλλες beauty bloggers τη Δευτέρα 25/2 σε ένα καταπληκτικό event στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Μέσα σ' ένα ωραίο και φιλικό περιβάλλον στεγάζεται η τέχνη της ομορφιάς με μια λέξη... Le Tif !!!
Στις 31 Αυγούστου 1999 , δημιουργήθηκε το κομμωτήριο - hair salon LeTif στο κέντρο της Καλαμαριάς (Κερασούντος 75) στην όμορφη πόλη της θεσσαλονίκης. Le Tif σημαίνει στα γαλλικά τούφα (τσουλούφι) και αντιπροσωπεύει τη σταθερή και συνεχή βελτίωση της ποιότητας εργασίας, που επιτυγχάνεται με τη διαρκή εκπαίδευση όλων των συνεργατών.

Εδώ θα δείτε την εξωτερική άποψη του κομμωτηρίου , αλλά και τους εσωτερικούς χώρους:
(οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από το τωρινό site letif.gr )

Αρχικά, έγινε η παρουσίαση του ανανεωμένου site του Le Tif, από τον εκπρόσωπο του creative digital studio, walk.in.the.park. Θα είναι μια πολύ ενημερωμένη σελίδα, που θα διαθέτει και online κατάστημα για να κάνουμε τις αγορές μας εύκολα και γρήγορα, καθώς επίσης εκεί θα υπάρχουν tips και όλες οι νέες τάσεις για την ομορφιά και την περιποίηση των μαλλιών μας.


Στη συνέχεια, η Μάγκυ από την Kérastase Greece , μας έκανε μια ιστορική αναδρομή της εταιρείας, όπου είδαμε τις υπέροχες vintage διαφημίσεις και τις αρχικές συσκευασίες των προιόντων και μας μίλησε για τις νέες καινοτομίες και τη καινούργια μούσα της Kérastase.



'Επειτα η Isabelle, color expert της L'oreal Professionnel και ο εκπρόσωπος της Βόρειας Ελλάδας της L'oreal μας καλοσώρισαν και μας μίλησαν για τα νέα προιόντα και τάσεις στα μαλλιά και ιδιαίτερα για τις μοναδικές βαφές μαλλιών της L'oreal, ΙΝΟΑ, οι οποίες δεν περιέχουν αμμωνία.



Στο χώρο του κομμωτηρίου, όποια επιθυμεί μπορεί να περιποιηθεί τα νύχια της ακόμη και καθώς δέχεται την περιποίηση των μαλλιών της, πχ περιμένοντας να λούσει τα μαλλιά της μετά τη βαφή, από
τη nail artist του καταστήματος, η οποία μας μίλησε για το ποια είναι η μόδα στα νύχια αυτή την εποχή και όχι μόνο.
Μόλις τελείωσε η παρουσίαση από τους ειδικούς, κάποιες bloggers δέχτηκαν θεραπείες για τα μαλλιά τους, άλλες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια καινούργια συσκευή, το  Steam Pod, που είναι ένα ισιωτικό με ατμό, το οποίο κάνει θαύματα και στα πιο κατσαρά και σγουρά μαλλιά και εμείς είχαμε την τύχη να συμβουλευτούμε τη γλυκύτατη Isabelle για το χρώμα και το στυλ που ταιριάζει περισσότερο στα μαλλιά μας. Εγώ σύντομα θα επισκεφτώ το Le Tif για να εφαρμόσω τις συμβουλές!! :)


 Στο τέλος, λάβαμε τα υπέροχα δωράκια μας από την Kérastase και τη L'oreal.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Demi από τις GBB και τους ιδιοκτήτες του Le Tif, για την υπέροχη διοργάνωση και τη φιλοξενία. Περάσαμε πραγματικά τέλεια.!!
Αυτά είχα να σας πω για το μοναδικό event του Le Tif Hair Salon!!
Tα λέμε σύντομα στο επόμενο ποστ......

                                                                 Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις