Review: Nyx Stay matte but not flat liquid foundation

Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Πριν από 2 μέρες το blog μας έκλεισε ένα χρόνο! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό και σας ευχαριστώ πολύ για τις τόσες όμορφες ευχές που μας αφήσατε στο προφίλ μας στο Facebook.
Αν παρακολουθείτε καιρό τα ποστ μου, γνωρίζετε ήδη πόσο μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά foundations. Αυτό που ψάχνω είναι κυρίως ματ αποτέλεσμα και αρκετά καλή κάλυψη. Έτσι, δεν γινόταν να μην δοκιμάσω το foundation της αγαπημένης Nyx Stay matte but not flat, και μόνο το όνομα σε προσελκύει να το δοκιμάσεις. Είναι oil-free, έχει ως βάση το νερό και ισχυρίζεται πως δίνει ματ αποτέλεσμα και πλήρη κάλυψη. Το πήρα το καλοκαίρι και τότε έβγαλα και τις φωτογραφίες, γι'αυτό και έχουν αυτό το καλοκαιρινό concept.
Η απόχρωση που πήρα είναι η 05 Soft beige. Δεν υπήρχε δείγμα όταν το αγόρασα και γι'αυτό όταν το άνοιξα να το δοκιμάσω, τρόμαξα λίγο γιατί μου φάνηκε πολύ πορτοκαλί - ροδακινί. Όμως όταν το απλώνετε στο πρόσωπο, αναμειγνύετε με το χρώμα του δέρματος και δεν φαίνεται πορτοκαλί. Η άποψή μου είναι ότι δεν δίνει ματ αποτέλεσμα. Η λιπαρότητα εμφανίζεται αρκετά γρήγορα, όποια πούδρα και να εφαρμοστεί από πάνω. Επίσης, δεν δίνει μεγάλη κάλυψη, είναι ελαφριά προς μέτρια αν προσπαθήσετε να το χτίσετε. Κάθεται πάνω στους πόρους και τους αναδεικνύει, όμως βρήκα έναν τρόπο να το ελαττώσω αυτό αν το εφαρμόσω με το πινέλο Buffing Brush των Real Techniques. Είναι το καταλληλότερο πινέλο γι' αυτό το make up, απλώνεται άψογα χωρίς να ''κάτσει'' πουθενά, ούτε να δείχνει cakey. Έχει πολύ υγρή και ρευστή σύσταση, δεν είναι καθόλου πηχτό. Η ποσότητά του είναι 35gr και αν θυμάμαι καλά, κοστίζει από το κατάστημα της Nyx στη Θεσσαλονίκη γύρω στα 15 ευρώ. 

Αγαπώ πολύ τη Nyx σαν εταιρεία (δείτε εδώ παλαιότερο Nyx products review κι εδώ collective haul), δεν κάνει δοκιμές των προιόντων στα ζωάκια, έχει υπέροχες συσκευασίες και ποιοτικά προιόντα. Απλά από το συγκεκριμένο foundation περίμενα κάτι διαφορετικό λόγω του ονόματος. Είναι αρκετά καλό και πιστέυω ότι θα ταιριάζει σε κοπέλες με μικτή λιπαρή επιδερμίδα και σε όσες δεν χρειάζονται πολύ μεγάλη κάλυψη.
Εσείς το έχετε δοκιμάσει, αν ναι ποια είναι η άποψή σας;
Τα λέμε στο επόμενο ποστ.......

                                                                 Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

  1. dustuxws den exw dokimasei akoma nyx!!!!!!! :)
    8elw omws paraaa polu kai para polla proionta!!
    Polu wraio review!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ααα πρέπει να δοκιμάσεις!! φιλάκια :)

      Διαγραφή
  2. δεν έχω δοκιμάσει ακόμα foundation της εταιρείας , αλλα αν συγκρίνω με άλλα που έχω πρέπει να είναι πολύ καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι αρκετά καλό και φυσικά είναι ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας,,,

      Διαγραφή
  3. θέλω πολύ να δοκιμάσω ένα προϊόν από τη Nyx...κάποια στιγμή σίγουρα θα το κάνω...
    αν θες ρίξε μια ματιά και στο καινούργιο μου blog...
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να δοκιμάσεις Nyx όταν σου δωθεί η ευκαιρία, κάποια προιόντα αξίζουν πολύ! :)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις