Mini Review: Rimmel Wake me up Concealer & Mascara



Καλησπέρα σε όλες και όλους! Τι κάνετε; Επανέρχομαι με ένα mini review σε κάποια Rimmel προιόντα, που αγόρασα πριν λίγους μήνες από τα Hondos Center, καθως, είμαι σίγουρη, ότι θα μάθατε πως έχουμε τη χαρά να βρίσκουμε εκεί πλέον πολλές εταιρείες (πχ. Makeup Revolution, Smashbox, Rimmel), που βρίσκαμε μόνο σε eshops του εξωτερικού.
Για την Stay Matte Pressed Powder  έχουμε μιλήσει στο παρελθόν, είναι μία καταπληκτική πούδρα, που προσφέρει αρκετά καλή κάλυψη και είναι πολύ οικονομική.


 


Το Rimmel Wake me Up concealer είναι ένα πολύ διάσημο κονσίλερ της συγκεκριμένης σειράς, όπως πολύ γνωστό είναι και το foundation. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι και κορέκτορας, ότι δίνει πλήρη κάλυψη, φωτίζει το βλέμμα και καλύπτει τους μαύρους κύκλους και ότι προσδίδει άμεση λάμψη. Περιέχει πεπτίδια και βιταμίνες, που ενυδατώνουν. Εγώ πήρα την πιο ανοιχτή απόχρωση και θα έλεγα ότι δίνει μια ελαφριά κάλυψη και όντως φωτίζει λίγο την περιοχή κάτω από τα μάτια. Δεν καλύπτει εντελώς σπυράκια και ατέλειες και δεν έχει καμία σχέση με το αγαπημένο μου κονσίλερ, το Estee Lauder Double Wear, το πιο καλυπτικό κονσίλερ που υπάρχει.


 Η Wake Me Up Mascara απλά με απογοήτευσε, δίνει ένα πολύ απαλό αποτέλεσμα, για καθημερινό ή πρωινό μακιγιάζ, παρόλο που έχει ένα μεγάλο τρίχινο βουρτσάκι, δεν θα την πρότεινα.

Αυτό ήταν το σημερινό ποστ! Εσείς έχετε κάποιο αγαπημένο προιόν από τη Rimmel; Εγώ προς το παρόν, δεν έχω ενθουσιαστεί με κάτι.


Τα λέμε σύντομα...

                                                                 Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις